V našej Lekárni MIMA si môžete online objednať lieky, ktoré vám predpísal váš lekár

Upozorňujeme, že lieky predpísané lekárom na e-recept nie je možné poslať kuriérom. Takéto lieky si musíte prísť prevziať osobne do Lekárne MIMA.

VITAJTE V ZDRAVOTNOM STREDISKU

MEDI-FARM Centrum

Naše zdravotné centrum sa nachádza na sídlisku Drieňová v Banskej Štiavnici. Našim pacientom a klientom ponúkame služby moderne vybaveného zdravotníckeho zariadenia. Priamo pred budovou je zabezpečené bezplatné parkovanie. V našom zdravotnom stredisku nájdete lekáreň, ambulancie všeobecných lekárov, ambulancie lekárov špecialistov a aj pracovisko výživového poradenstva.

ZDRAVOTNÁ A LEKÁRENSKÁ STAROSTLIVOSŤ POD JEDNOU STRECHOU

Čo u nás nájdete?

Lekáreň

Obľúbená štiavnická lekáreň MIMA s príjemným a profesionálnym personálom, so širokou ponukou liekov a zdravotníckych pomôcok.

Lieky online

Lekáreň MIMA ponúka možnosť pohodlného objednania liekov na recept prostredníctvom online objednávkového systému.

Lekári – špecialisti

Ambulancie všeobecných lekárok, ako aj ambulancie lekárov – špecialistov, ktorí vám ochotne pomôžu zvládnuť vaše zdravotné problémy.

Zdravotné stredisko v Banskej Štiavnici

U NÁS NÁJDETE SKUTOČNÝCH ODBORNÍKOV

Lekári, ktorí pracujú v našom stredisku sú známi svojim ľudským prístupom a vysokou odbornosťou v medicínskych odboroch, ktorým sa venujú. Môžete si preto byť vždy istí, že zdravotná starostlivosť, ktorú vám poskytujú, je na najvyššej úrovni. V MEDI-FARM Centre sa o vás vždy dobre postaráme.

SME NA DRIEŇOVEJ, PRI VÁS

Navštívte nás

7:00 – 17:15

ordinačné hodiny jednotlivých lekárov nájdete v ich profiloch tu

045/29 01 260 (Lekáreň MIMA)

info@medicentrumbs.sk

Energetikov 1, 969 01 Banská Štiavnica (sídlisko Drieňová)